Adem- en Trauma coaching

Adem coaching voor kinderen en volwassenen.

Master Your Breath

Verbeter je gezondheid dmv diverse ademtechnieken.

Ontdek de kracht van jouw ademhaling. Ademhalen, dat doe je toch gewoon? Maar niet voor iedereen is een gezonde ademhaling vanzelfsprekend. Bekende klachten die je kunt verbeteren met het bewust toepassen van ademhalingstechnieken zijn bijvoorbeeld  energie- en  stressklachten. Maar wist je dat je ook astma, hyperventilatie en Long-COVID sterk kunt beïnvloeden met een juiste ademhaling. Je leert de kracht en effectiviteit van je ademhaling te vergroten. Hiermee kun je gezondheidsproblemen verminderen of zelfs genezen.

Een kleine greep van deze effecten van de training zijn o.a.:

  • Betere focus
  • verbeteren van het immuunsysteem
  • vermindering medicijn verbruik

Ademhaling als ingang naar diepere niveaus van bewustzijn

Trauma kan ons leven op vele manieren beïnvloeden. Het kan ons gevoel van veiligheid, vertrouwen en welzijn aantasten. Gelukkig zijn er veel manieren waarop we trauma kunnen verwerken en helen. Er zijn verschillende technieken die stellen dat ademhaling een grote rol speelt bij het genezen van trauma.

Ademwerk voor genezing van trauma

Ademwerk voor genezing van trauma is een van de meest effectieve methoden om trauma te verwerken en te helen. Verschillende ademtechnieken maken gebruik van ademhalen om de psyche te beïnvloeden en de geest en het lichaam te helen. Het gaat hierbij om een diepe, ritmische en snelle ademhaling, die wordt begeleid door muziek.

Deze techniek helpt bij het verminderen van spanningen en angsten, en bij het versterken van het immuunsysteem. Tijdens een ademwerk sessie worden de hersenen in een diepere staat van ontspanning gebracht, waardoor heling van trauma wordt bevorderd. Het kan ook helpen bij het verwerken van emoties en het verbeteren van de mentale gezondheid.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende intake contact op.

 

Deze trainingen worden verzorgd door Mieneke van Bruggen.

Zij heeft de opleidingen Masterclass Ademhaling, Ademcoach en Ademcoach specialisatie gevolgd bij trainingscentrum B-mind te Eindhoven.

MEER INFORMATIE?

Graag hoor ik meer over uw wensen en vertel ik over de effecten van deze training.

color
https://midio.nl/wp-content/themes/skudo/
https://midio.nl/
#43b8de
style1
paged
Loading posts...
/home/deb122057/domains/midio.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off