Over Midio

Over Midio

Mijn naam is Mieneke van Bruggen, eigenaar van Judoschool Midio. Ik ben getrouwd met Jan, wij hebben een volwassen zoon en dochter. In 2004 ben ik met judoën begonnen bij Herman Boersma. Hij gaf toen zelf nog les in Maarn, Doorn, Leersum en Scherpenzeel. Onze Adrie ging op judo bij Herman, Jan vond het ook weer leuk om op judo te gaan natuurlijk wilde Fietje toen ook op judo. Nadat ik een poosje had meegelopen in de lessen van Adrie kreeg ik een judo pak van Herman. Gaandeweg ben ik mee gaan trainen en raakte ik besmet met het judovirus. December 2010 ben ik geslaagd voor mijn zwarte band, in 2011 heb ik de opleiding jeugd judoleider voltooid. Tussendoor ook nog scheidsrechterdiploma behaald en ben toen door gegaan naar de opleiding van leraar A. Ook hiervoor ben ik geslaagd. In 2010 heb ik de afdeling Scherpenzeel overgenomen van Herman Boersma. Afdeling Scherpenzeel heeft de naam Judoschool Midio gekregen. Vanaf maart 2022 hebben wij in Scherpenzeel aan Doornboomspark 14a een eigen Dojo mogen realiseren in samenwerking met Sportschool Active Fit And More.

Tevens heb ik me verdiept in diverse  weerbaarheidstrainingen die samen De Heldentraining vormen, Het aspect ademen interesseert mij ook. Waardoor ik nu ook Adem-en traumacoach ben. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Vitaliteitscoach.

Wat mij aanspreekt in het les geven, van zowel judo, Heldentraining of het begeleiden van iemand met bv hyperventilatie of long covid. Is dat ik mijn kennis en ervaring mag doorgeven zodat we van elkaar mogen leren en de wereld samen een stukje mooier mogen maken.

Bij kinderen is het zien groeien en ontwikkelen van schuw vogeltje naar een persoon met zelfvertrouwen erg mooi. Of juist een persoon met een matige motoriek en door de judolessen een betere motoriek ontwikkeld en daardoor weer meer zelfvertrouwen krijgt. De stoere bink die leert om te gaan met zijn krachten en hierdoor vriendelijker wordt. Het is werken met goud omdat ieder persoon iets geeft waar ik blij van word en dat als een cadeautje ervaar. Niet alleen de kinderen/personen maar ikzelf leer ook weer van de kinderen/personen en die interactie dat vind ik waardevol.

KENNIS MAKEN?

Volg gratis een proefles!

color
https://midio.nl/wp-content/themes/skudo/
https://midio.nl/
#43b8de
style1
paged
Loading posts...
/home/deb122057/domains/midio.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off